My Reaction When..

Jupiter 🚀🌑

Screen Shot 2015-05-20 at 12.01.20

 

Screen Shot 2015-05-20 at 12.40.52

 

Hey!
Her er en lille update af min weekend for et par uger siden:) Fredag var jeg til min søde veninde Johanna’s 18 års fødselsdag, hvor hun serverede lækker tapas i lejligheden på Nansensgade i hjertet af København. Jeg havde en virkelig fin ny buksedragt på, som jeg lige har bestilt hjem, i kan se den HER. Derudover havde jeg mit Balenciaga armbånd på (kan ses HER) og min elskede Stella taske med.

Da vi havde spist, hygget og fået noget VILDT lækkert dessert (for ikke at glemme nogle lækre drinks) gik vi afsted mod Jupiter, der ligger på købmagergade. Jeg var så heldig at stå på listen, så jeg sprang køen over og mødtes med en af mine venner derinde indtil pigerne kom igennem 🙂 Vi havde en super hyggelig aften, hvor vi gav den gas 😉 Omkring kl 02.30 drog vi mod Nørreport, hvor pigerne skulle tilbage til Nansensgade og sove og jeg fandt en natbus, der kørte mig hjem til Hellerup, hvor min kæreste ventede – hihi fnis. Men inden jeg kom til den varme seng, måtte jeg gå 1 km alene gennem et ødet villakvarter, hvor jeg (så paranoid som jeg er) var ved at dø af skræk, da mine øjne ikke spottede andet end uhyggelige mænd, der bare ventede på jeg kom gående forbi så de kunne overfalde mig, i hver have og indkørsel xD Ved ikke om i kender den følelse? Jeg var i hvert fald glad, over at kunne ånde lettet op da jeg gik ind af havelågen og endelig var fremme <3 Resten af weekenden stod bare på ren afslapning med min kæreste, så jeg kunne lade op til den sidste skoleuge i 2.g 🙂

Tak fordi i læser med <3

Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Reaction When..