The States 2.0 | Traveling

Birthday Wishes!

Screen Shot 2015-07-30 at 12.55.20

Hey!

Nu er jeg hjemme fra det store udland og prøver at komme over mit jetlag samtidig med at jeg forbereder min fødselsdag. I den anledning har jeg bikset en lille ønskeliste sammen og har lavet en lille collage med nogle af ønskerne til inspiration til jer. Jeg har altid selv svært ved at komme på ønsker når folk spørger, for selvom jeg ønsker mig masser af ting er det enten for dyrt til at jeg føler at jeg kan tillade mig, at skrive det på ellers er det tøj – og tøj ønsker jeg mig som udgangspunkt ikke i gave, da jeg gerne selv vil købe det, så jeg sikrer mig at det er det rigtige, er jeg den eneste, der har det sådan? Til gengæld har min ønskeliste for første gang været præget af interiør.

Jeg vil gerne begynde at indsamle inventar til når jeg flytter hjemmefra, og jeg er helt vild med klassikere som Lyngbyvasen og Royal Copenhagen og er helt vild med stellet Blue Fluted Plain (Musselmalet Riflet) med kopperne af modellen High Handle. I kan se koppen og kanden ovenover 🙂 Jeg ønsker mig også en ny kosmetik pung fra Mulberry, da jeg rejser meget frem og tilbage mellem mit hjem og min kæreste, så jeg har brug for en lille pung af god kvalitet, der kan indeholde hverdagens musts. Disse ønsker er alle i den højere prisklasse, men parfumen Red Musk fra The Body Shop er helt klart i en prisklasse, der er til at komme i nærheden af for alle og den er helt fantastisk! Jeg har deres anden parfume White Musk Smoky Rose som i kan se HER og den helt klart min all time favorit! Jeg er meget begejstret for The Body Shops parfumer da de har en god balance mellem sød og krydret duft, det er helt klart noget jeg vil anbefale at prøve at dufte til næste gang i løber forbi en af deres butikker! Til sidst har jeg kigget på denne pallette fra MAC Cosmetics, som jeg synes indeholder en masse fine farver som jeg godt kunne tænke mig at prøve af 🙂

Tak fordi i læser med <3

– Matilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The States 2.0 | Traveling