Hej verden!

Outfit of the day!

Screen Shot 2015-01-13 at 14.59.45

1. Bukserne er fra Only, men fås desværre ikke mere 2. Neglelak fra Essie kan købes hos diverse Essie forhandlere som fx Matas 3. Special designet øreringe 4. Min dejlige Balenciaga taske 5. Ur af Calvin Klein HER 6. Støvler HER 7. Ring Cartier 8. Sweater fra Ralph Lauren Kan købes i Illum i København (lige nu til halv pris) 9. Stella McCartney Coat HER 10. Halstørklæde HER.

Hejsa!
For at i kan danne jer et billede af mig, vil jeg i dag give jer en lille collage med et sæt, jeg elsker at iføre mig i denne kolde mørke tid og som jeg, tilfældigvis, havde på i dag 😉 Jeg er i øjeblikket meget glad for den meget enkle feminine stil, med de sølv, sorte og grå farver og nude neglelak! Min Balenciaga taske gør det samtidig lidt råt, hvilket jeg elsker. Øreringene er nogen jeg fik af min mormor, som er special designet, i konfirmationsgave og jeg er så glad for dem, da de passer til alt og er flotte, men enkle <3 Jeg er også super glad for mit Calvin Klein ur, da det er virkelig enkelt og stilet, men samtidig anerledes end så mange andre kvindeure og det kan peppe alle outfits op! Den sorte sweater er fra Ralph Lauren og er 91% marino-uld, så den er varm kan jeg hilse og sige! Hvilket er rart for en frossenpind som mig i disse tider 😉 Desuden er den på tilbud i Illum i øjeblikket sat helt ned til 50%, så det køb kan jeg godt anbefale!

Nå, men jeg har lidt lektier der skal laves inden jeg smutter i seng, så stort knus herfra :-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden!